Onderhoud en APK

Onderhoud & Reparaties

Voorkom verassingen door regelmatig uw auto te laten controleren en onderhouden. Ons advies is om tenminste éénmalig per jaar een onderhoudsbeurt te laten doen. Wij zijn aangesloten bij de Bovag en NAP waardoor u kunt rekenen op kwaliteit en betrouwbaarheid!

Grote Beurt

Bij Art Auto’s Goes staat een grote beurt voor een zéér grondige inspectie waarbij we elk detail proberen te controleren. Na de grote beurt heeft u een volledig inzicht van de technische staat van uw auto, kunt u zien of er reparaties nodig zullen zijn in de toekomst en kunt u eventuele grote reparaties zelfs wel voorkomen. Na de grote beurt kunt u weer een tijd veilig vooruit!

Kleine Beurt

Door uw auto regelmatig te laten controleren met bijv. Een kleine beurt kunnen problemen op tijd gesignaleerd en verholpen worden. Tijdens een kleine beurt controleren we uw auto op de vitale functies en onderdelen. We adviseren om een kleine beurt om te wisselen met een grote beurt.

Overig Onderhoud & Reparaties

Ook voor overig onderhoud en reparaties in Goes kunt u bij ons terecht. Neem contact op met één van onze monteurs en we kijken graag wat we voor uw auto kunnen betekenen.

APK Keuring

Binnenkort uw Jaarlijkse APK in Goes of omgeving weer laten doen? Bij de professionele en ervaren APK keurmeesters van Art Auto’s is uw auto in vertrouwde handen tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Tijdens de verplichte APK keuring Goes voeren we een uitgebreide en deskundige controle uit op de veiligheid en milieueisen die in heel Europa gelden. U kunt bij ons een APK keuring ook direct combineren met een grote of kleine onderhoudsbeurt.

 • Zeer tevreden over dit autobedrijf! Vriendelijke mensen, mooie auto' s en goede service ! Onlangs problemen met de auto gehad en deze is prima en snel gerepareerd !

  Claudia H
 • Auto in onderhoud, goede service, goede prijs. geen verassing achteraf en ook oog voor detail. Bedankt ik ben zeer tevreden

  Rein Schellens
 • Zeer vriendelijk en betrouwbare garage! Is er een probleem met je auto dan wordt deze vakkundige opgelost door hun monteur.

  Willem Bastiaan van Pelt
 • Zeer betrouwbaar komen hun afspraken na, nemen altijd de tijd voor je en ze zoeken altijd naar een oplossing in het voordeel van de klant. Wij hebben met heel het gezin 4 wagens in onderhoud,een zeer fijne band.

  Samantha Uden
 • Sinds meer als 3 jaar breng ik m'n auto naar Art, super service, snel en betrouwbaar. Dank jullie wel!

  Nathalie de Munter
 • Zeer goede betrouwbare en vriendelijke service. Zowel voor onderhoud en/of reparatie. Ook voor een aankoop van een auto. Zeer betrouwbaar in advies. Ik ben zeer tevreden over de auto die ik bij ART gekocht heb. In alles top !

  Bob van Bezouwen

Heeft u een vraag over Onderhoud, Reparaties of APK?

Neem vrijblijvend telefonisch contact met ons op of via de website. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08.30 – 18.00, donderdag van 08:30 – 21:00 en zaterdag van 10.00 tot 17.00.
werkplaats@artautos.nl 0113 226 843
adminOnderhoud en APK